söndag 11 september 2011

Några ord vill ut





Jag fick ett plötsligt infall att skriva här igen. Känns just nu som att jag kan tänka mig att börja om, ta upp bloggandet här igen! Just nu känns det som en rolig och givande tanke istället för ett tvång. Det är en bra början, sen vet jag ju att det alltid går att pausa om det behövs.


Bilden ovan är från i somras (känns hemskt att skriva så för jag var inte klar med sommaren då den valde att ta slut...) och molnen såg ut som enorma tjocka bomullstussar. Det framgår inte riktigt ser jag men bilden är mysig ändå!




Sommarens sista bad i havet gav mig den här bilden, tre små (och halvstora) tjejer sprang huttrande till bilen inlindade i sina handdukar. Mysigt och vemodigt på samma gång. Att tiden går fort, alldeles för fort. Det gäller att ta tillvara på den tid vi får. Jag är dålig på att vara i nuet just nu och det är inte bra. Allt blir så mycket trevligare och lugnare när jag är just där jag är just då och upplever det som är!




2 kommentarer:

Anonym sa...

ÄNTLIGEN! Skönt att du är tillbaka och med lika härliga bilder som vanligt ser jag!! Välkommen tillbaka, nu är jag glad ;)

kram

En liten smula sa...

Tack tack, så bra att du är glad! :D